Otthonról az otthonokról - interjú Pörös Emerenciával

Magó Botond
Sales vezető
2020. április 17.
Megosztás

„Online kötünk adásvételi szerződést, online mutatjuk be az ingatlanokat.” Táv-interjú sorozatunk hatodik részében Pörös Emerenciát, az Otthon Centrum Kertész utcai irodájának Franchise partnerét, vezetőjét kérdeztük.

Pörös Emerencia Otthon Centrum

Ki Pörös Emerencia? Hogyan mutatnád be önmagad 5 szóban vagy egy bővített mondatban?
Az Otthon Centrum Kertész utcai irodájának Franchise partnere, vezetője vagyok és egy 18 éves „kispasi” édesanyja.
Az ingatlanok és a lakberendezés szeretete hosszú évekre nyúlik vissza. Mindig kíváncsisággal töltött el hogy egy szép régi épület falai, ajtói mögött, milyen terek, enteriőrök lehetnek.

Emberileg hogyan éled meg napjainkat?
Életem során többször átéltem az újrakezdést. Volt, hogy szakmailag, volt, hogy a magánéletben kellett a változás útjára lépnem. Bárhogy is nézzük ez soha nem volt egyszerű. A jelenlegi helyzetet is hasonlóképpen kezelem. Számomra segít, ha reálisan látom a helyzetet, törekszem kezelni a problémákat, és pozitív várakozással tekintek a jövőbe.

Hogyan éled meg szakmailag?
A piac minden területére rányomja bélyegét a kialakult helyzet, így lassulás és egyes területeken megtorpanás ütötte fel a fejét az ingatlanpiacon is. Most ebben a nyugvó állapotban új ötletek, új víziók fogalmazódnak meg bennem. Végső soron a körülmények miatt maradt idő arra, hogy megtaláljam magamban azokat az ötleteket amelyek megteremtik a jövőben a sikereimet.

Hogyan kezeled a kialakult helyzetet a munkád során, csak az ami publikus?
Elsősorban türelemmel és bizakodással! A fókusz átterelődött az innovatív gondolkodás fele, és ameddig a helyzet nem változik, alkalmazkodom. A munkám nagyobb részét az online térben végzem. Online kötünk adásvételi szerződést, online mutatjuk be az ingatlanokat. Az élet nem állt meg. Általában elmondható, hogy az emberek mozgásban vannak. Költöznek kisebb lakásból nagyobba, nagyobból kisebbe, lakásból kertes házba. Izgalmas és érdekes hivatás a miénk, ami hamarosan ismét pezsegni fog.

Milyennek látod az általad képviselt szervezetet 3 - 6 hónap múlva?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata úgyhogy stabil háttérrel rendelkezik. Most is folyamatosan azon dolgoznak a központi kollégáink, hogy hogyan tudják minél hatékonyabb segíteni a hálózat munkáját. A változó környezetben rugalmasan, gyorsan kell reagálni a helyzetekre. Itt biztosított ez a háttér, ezáltal a fejlődés is. Ez segít, hogy ezekben a nehezebb időkben is pozitív maradhassak.

Mit üzennél annak, aki most nem tudja mihez kezdjen?
Nehéz másnak üzenni, mert nem vagyunk egyformák, és máshogy éljük meg a helyzeteket. Pár napja láttam egy filmet (Mel Gibson Apocalypto című filmjét), amiben volt egy mondat, ami nagyon megragadta a figyelmemet. Még a film elején mondta az egyik szereplő a fiának „Nem azért neveltelek fel, hogy félelemben élj. A félelem egy betegség, űzd ki a szívedből.” Úgy gondolom, hogy ez a mondatpár különleges jelentőséggel bír ezekben a napokban.

Megosztás

Magó Botond
Sales vezető
2020. április 17.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a facebook oldalunkon és instagramon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Hogyan tervezzük meg cégünk digitalizálódását - előadás

A Piac és Profit Digitális iroda c. konferenciáján tartott előadásunkban a cégek digitális tervezését vesszük górcső alá és alternatívákat keresünk CRM és feladatkiosztó rendszerekre.

Augusztini Krisztián
Termékmenedzser
2020. április 14.

Még több jelenlétet követelenek a mindennapok - interjú Madai Krisztával

„Mélyen hiszem, hogy ha nyitottan vagyunk jelen most, észrevétlenül tanulunk arról, ami fontos, és aminek helyet szeretnénk teremteni az életünkben.” Táv-interjú sorozatunk ötödik részében Madai Krisztát, coach és supervisort, 4 gyermekes családanyát kérdeztük.

Magó Botond
Sales vezető
2020. április 7.

Mire van szükség egy KKV napi működéséhez?

Levelezés, naptár, címtár, tárhely

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. április 3.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét